Jäsenmaksut ja kenttä

Maksut 2020

• Jäsenmaksu 30 euroa (yhteisöt 60 euroa)
  • Liittymismaksu 10 euroa
  • Vakiovuoro 35 euroa / kausi
  • Irtotunti 5 euroa (yhteisöt 15 euroa)
  • Vakiotunti yhteisöille ja yrityksille 90 euroa

Kentän varausjärjestelmä löytyy osoitteesta https://juliusvaraus.fi/julius/faces/public/calendar.jspx?targetId=939

Vakiotuntien varaus ja käyttäjätunnukset  (vain jäsenille)

heikki.laherma@gmail.com

Vakiotunnit pitää vahvistaa varausjärjestelmässä aikaisintaan 14 vrk ennen pelituntia ja viimeistään 7 vrk ennen pelituntia. Muussa tapauksessa tunti vapautuu muiden varattavaksi. Yksittäisen tunnin voi myös oma-aloitteisesti perua.

Kenttä on varattu jäsenten vapaille viikkoharjoituksille sunnuntaisin klo 9 - 14.

Kentän hoito-ohjeet

Yhteisten tilojen kunnossapito

Kenttä on kilpapelaajien (myös lähiliigapelaajien) käytössä lauantaisin klo 9 - 14. Miehet klo 9 - 12 ja naiset klo 12-14. Tunnit tulee vahvistaa kuten normaalit vakiotunnit, joten ne ovat myös muiden käytössä, jos joukkueet eivät vahvista tuntejaan. Harjoitusvuorot väistyvät kotiotteluiden tieltä. Seuran tapahtumat menevät aina muun edelle.

Seura tukee kilpajoukkueita maksamalla sarjamaksut kahdelle miesten divisioona- ja yhdelle naisten divisioonajoukkueelle (Miehet 3. ja 5.divisioona ja naiset 3.divisioona). Divisioona- ja lähiliigajoukkueet saavat seuralta kotiotteluihin pallot. Tämän lisäksi hallitus voi harkintansa mukaan muutoinkin tukea kilpapelaajia talouden niin salliessa.