Jäsenmaksut ja kenttä

Maksut

Jäsenmaksu 30 euroa ja juniorit 10 euroa.

Vakiovuoro 35 euroa / kausi

Irtotunti 5 euroa

Vakiotunti yhteisöille ja yrityksille 90 euroa

Kentän varausjärjestelmä löytyy osoitteesta https://juliusvaraus.fi/julius/faces/public/calendar.jspx?targetId=939

Vakiotuntien varaus ja käyttäjätunnukset heikki.laherma@gmail.com

Varausohjeet (liite)

Vakiotunnit pitää vahvistaa varausjärjestelmässä aikaisintaan 14 vrk ennen pelituntia ja viimeistään 7 vrk ennen pelituntia. Muussa tapauksessa tunti vapautuu muiden varattavaksi. Yksittäisen tunnin voi myös oma-aloitteisesti perua.

Kenttä on varattu jäsenten vapaille viikkoharjoituksille sunnuntaisin klo 9 - 14.

Kentän hoito-ohjeet

Yhteisten tilojen kunnossapito

Kenttä on kilpapelaajien (myös lähiliigapelaajien) käytössä lauantaisin klo 9 - 14. Miehet klo 9 - 12 ja naiset klo 12-14. Tunnit tulee vahvistaa kuten normaalit vakiotunnit, joten ne ovat myös muiden käytössä, jos joukkueet eivät vahvista tuntejaan. Harjoitusvuorot väistyvät kotiotteluiden tieltä. Seuran tapahtumat me-nevät aina muun edelle.

Seura tukee kilpajoukkueita maksamalla sarjamaksut kahdelle miesten divisioona- ja yhdelle naisten divisioonajoukkueelle (Miehet 3. ja 5.divisioona ja naiset 3.divisioona). Divisioona- ja lähiliigajoukkueet saavat seuralta kotiotteluihin pallot. Tämän lisäksi hallitus voi harkintansa mukaan muutoinkin tukea kilpapelaajia talouden niin salliessa.