Seura

Suomenlinnan verkkopalloseura on ainutlaatuisessa ympäristössä maailmanperintökohteessa toimiva seura, jolla on pysynyt pallo pelissä jo yli 80 vuotta jäsenten talkootyöllä.

Sähköposti: slvs.tennis@gmail.com

Riitta Wallenius, puheenjohtaja

Ylva Kalliomäki, laskutus ja jäsenrekisteri

Heikki Laherma, kenttämestari

Risto Rasku

Mikko Saarinen

Antti Suomalainen

Tarjoamme talkootyötä ja mukavaa seuraa sekä toimintaa, joka keskittyy omalle kentällemme kesäisin, mutta jotain on tarjolla myös talvisin..

Jäsenille on yhteiset maksuttomat pelitunnit kesäsunnuntaisin.

Järjestämme pelitapahtumia, ystävyysotteluita ja seuran sisäisiä kisoja.  Junioreille järjestetään kesäisin pieni leiri ja myös tennismatkoja on ollut ohjelmassa vuosittain.

Kenttä ja vuonna 1788 rakennettu pukuhuoneemme pidetään kunnossa talkoovoimin. Kentälle pääsevät pelaamaan vain jäsenet.

Kuulumme Suomen Tennisliittoon, joten jäsenemme voivat osallistua kansallisiin kisoihin maksamalla tennisliiton K-jäsenmaksun.

Meillä on yksi miesten  ja yksi naisten sarjatennisjoukkue talvikaudella ja kesäkaudella kaksi miesten joukkuetta. Lisäksi jäsenemme pelaavat lähiliigaa useamman joukkueen voimin. Kesällä kenttämme on ilmaiseksi käytettävissä kotiotteluihin ja kerran viikossa on ilmaiset harjoitustunnit miehille ja naisille erikseen.

Tutustu tennisliiton kirjoitukseen seurastamme  https://www.tennis.fi/uutiset/suomenlinnan-verkkopalloseura-perinteikas-ja-sosiaalinen-seura-taytti-tana-vuonna-80-vuotta