Seura

Suomenlinnan verkkopalloseura on ainutlaatuisessa ympäristössä maailmanperintö-kohteessa toimiva seura, jolla on pysynyt pallo pelissä jo yli 80 vuotta jäsenten talkoovoimin.

Sähköposti: slvs.tennis@gmail.com

Hallitus

Riitta Wallenius, puheenjohtaja

Ylva Kalliomäki, laskutus

Heikki Laherma, kenttävaraukset

Risto Rasku

Mikko Saarinen

Antti Suomalainen


Toimintamme keskittyy kesäkauteen omalla kentällämme.  Järjestämme pelitapahtumia, ystävyysotteluita ja seuran sisäisiä kisoja.  Jäsenille on yhteiset maksuttomat pelitunnit sunnuntaisin omalla kentällämme.  Junioreille järjestetään kesäisin pieni leiri ja myös tennismatkoja on ohjelmassa vuosittain.

Kenttä ja vuonna 1788 rakennettu pukuhuoneemme pidetään kunnossa talkoovoimin.

Kuulumme Suomen Tennisliittoon, joten jäsenemme voivat osallistua kansallisiin kisoihin maksamalla tennisliiton K-jäsenmaksun.

Meillä on yksi miesten ja yksi naisten divisioonajoukkue talvikaudella ja kesäkaudella kaksi miesten joukkuetta. Kesällä kenttämme on ilmaiseksi käytettävissä kotiotteluihin sekä viikoittaisiin harjoitustunteihin. Talvella pelaamme lisäksi lähiliigaa kahden joukkueen voimin. 

Tutustu myös  facebook-sivuihimme  https://www.facebook.com/SuomenlinnanVerkkopalloseuraSLVS/

ja tennisliiton kirjoitukseen seurastamme  https://www.tennis.fi/uutiset/suomenlinnan-verkkopalloseura-perinteikas-ja-sosiaalinen-seura-taytti-tana-vuonna-80-vuotta