Seura

Suomenlinnan verkkopalloseura on ainutlaatuisessa ympäristössä maailmanperintö-kohteessa toimiva seura, jolla on pysynyt pallo pelissä jo 80 vuotta.

Meillä on kaunis massakenttä Suomenlinnan kasinopuistossa ja oletettavasti Suomen vanhimmat pukuhuonetilat linnoituksen kaponieerissa, joka on rakennettu v. 1788.

Toiminta keskittyy kesäkauteen omalla kentällämme. Järjestämme pelitapahtumia, ystävyysotteluita ja seuran sisäisiä kisoja pitkin kesää. Jäsenille on yhteiset maksuttomat pelitunnit joka sunnuntai omalla kentällä.  

Myös yhteiset pelimatkat ovat ohjelmassa, viime aikoina Viroon painottuen. Tapahtumia järjestetään myös talvikaudella Helsingin sisähalleissa. 

Junioreille järjestetään kesäisin 3 päivän tenniskurssit kentällämme ja aikuisilla on ympäri vuoden mahdollisuus saada yksittäisiä valmennustunteja. 

Kuulumme Suomen Tennisliittoon, joten jäsenemme voivat osallistua kansallisiin kisoihin maksamalla tennisliiton K-jäsenmaksun.

Meillä on yksi miesten ja yksi naisten divisioonajoukkue talvikaudella ja kesäkaudella kaksi miesten joukkuetta. Kesällä kenttämme on ilmaiseksi käytettävissä kotiotteluihin sekä viikoittaisiin harjoitustunteihin. Talvella pelaamme lisäksi lähiliigaa kahden joukkueen voimin. Lähiliigajoukkueet (miesten Viaporin kanuunat ja naisten Viaporin tykit) ottavat pelit tosissaan mutta ei liian vakavasti. 

Tutustu myös  facebook-sivuihimme  https://www.facebook.com/SuomenlinnanVerkkopalloseuraSLVS/

ja tennisliiton kirjoitukseen seurastamme  https://www.tennis.fi/uutiset/suomenlinnan-verkkopalloseura-perinteikas-ja-sosiaalinen-seura-taytti-tana-vuonna-80-vuotta