Seura

Suomenlinnan verkkopalloseura on ainutlaatuisessa ympäristössä maailmanperintökohteessa toimiva seura, jolla on pysynyt pallo pelissä jo yli 80 vuotta jäsenten talkootyöllä.

Sähköposti: slvs.tennis@gmail.com

Riitta Wallenius, puheenjohtaja

Ylva Kalliomäki, laskutus ja jäsenrekisteri

Laura Koho

Heikki Laherma, kenttämestari

Risto Rasku

Antti Suomalainen, juniorit

Tarjoamme talkootyötä ja mukavaa seuraa sekä toimintaa, joka keskittyy omalle kentällemme kesäisin, mutta toimintaa on tarjolla myös talvisin lähinnä Talin tenniskeskuksessa. Kenttä ja vuonna 1788 rakennettu pukuhuoneemme pidetään kunnossa jäsenten talkoovoimin. Kentälle pääsevät pelaamaan vain jäsenet.

Jäsenille on yhteiset maksuttomat pelitunnit kesäsunnuntaisin.

Järjestämme pelitapahtumia, ystävyysotteluita ja seuran sisäisiä kisoja, myös tennismatkoja.  Toiminta keskittyy aikuisiin harrastajiin, mytt myö junioreille järjestetään kesäisin pieni kurssi.

Kuulumme Suomen Tennisliittoon, joten jäsenemme voivat osallistua kansalliseen kilpailutoimintaan. Meillä on yksi miesten kolmosdivari-joukkue  ja talvisin yksi naisten sarjatennisjoukkue.  Kesällä kenttämme on ilmaiseksi käytettävissä kotiotteluihin

Lisäksi jäsenemme pelaavat lähiliigaa useamman joukkueen voimin.  Ja kaikenlaisille kilpapelaajille on omat maksuttomat harjoitustunnit lauantaisin.