Seura

Suomenlinnan verkkopalloseura on ainutlaatuisessa ympäristössä maailmanperintökohteessa toimiva seura, jolla on pysynyt pallo pelissä jo yli 80 vuotta jäsenten talkootyöllä.

Sähköposti: slvs.tennis@gmail.com

Riitta Wallenius, puheenjohtaja

Ylva Kalliomäki, laskutus ja jäsenrekisteri

Laura Koho

Heikki Laherma, kenttämestari

Risto Rasku

Antti Suomalainen, juniorit

Tarjoamme talkootyötä ja mukavaa seuraa sekä toimintaa, joka keskittyy omalle kentällemme kesäisin, mutta jotain on tarjolla myös talvisin lähinnä Talin tenniskeskuksessa.

Jäsenille on yhteiset maksuttomat pelitunnit kesäsunnuntaisin.

Järjestämme pelitapahtumia, ystävyysotteluita ja seuran sisäisiä kisoja.  Junioreille järjestetään kesäisin pieni kurssi ja myös tennismatkoja on ollut ohjelmassa.

Kenttä ja vuonna 1788 rakennettu pukuhuoneemme pidetään kunnossa jäsenten talkoovoimin. Kentälle pääsevät pelaamaan vain jäsenet.

Kuulumme Suomen Tennisliittoon, joten jäsenemme voivat osallistua kansallisiin kisoihin maksamalla tennisliiton K-jäsenmaksun.

Meillä on yksi miesten 3-divisioonajoukkue  ja talvisin yksi naisten sarjatennisjoukkue. Lisäksi jäsenemme pelaavat lähiliigaa useamman joukkueen voimin. Kesällä kenttämme on ilmaiseksi käytettävissä kotiotteluihin ja kerran viikossa on ilmaiset harjoitustunnit miehille ja naisille erikseen.

Tutustu tennisliiton kirjoitukseen seurastamme  https://www.tennis.fi/uutiset/suomenlinnan-verkkopalloseura-perinteikas-ja-sosiaalinen-seura-taytti-tana-vuonna-80-vuotta