Seura

Suomenlinnan verkkopalloseura on ainutlaatuisessa ympäristössä maailmanperintö-kohteessa toimiva seura, jolla on pysynyt pallo pelissä jo yli 80 vuotta jäsenten talkootyöllä

Sähköposti: slvs.tennis@gmail.com

Hallitus

Riitta Wallenius, puheenjohtaja

Ylva Kalliomäki, laskutus ja jäsenrekisteri

Heikki Laherma, kenttävaraukset

Risto Rasku

Mikko Saarinen

Antti SuomalainenToimintamme keskittyy kesäkauteen omalla kentällämme.  

Jäsenille on yhteiset maksuttomat pelitunnit sunnuntaisin omalla kentällämme.

Järjestämme pelitapahtumia, ystävyysotteluita ja seuran sisäisiä kisoja.  Junioreille järjestetään kesäisin pieni leiri ja myös tennismatkoja on ohjelmassa vuosittain.

Kenttä ja vuonna 1788 rakennettu pukuhuoneemme pidetään kunnossa talkoovoimin. Kentälle pääsevät pelaamaan vain jäsenet.

Kuulumme Suomen Tennisliittoon, joten jäsenemme voivat osallistua kansallisiin kisoihin maksamalla tennisliiton K-jäsenmaksun.

Meillä on yksi miesten  divisioonajoukkue talvikaudella ja kesäkaudella kaksi miesten joukkuetta. Kesällä kenttämme on ilmaiseksi käytettävissä kotiotteluihin sekä viikoittaisiin harjoitustunteihin. Talvella pelaamme lisäksi lähiliigaa kahden joukkueen voimin. 

Tutustu myös  facebook-sivuihimme  https://www.facebook.com/SuomenlinnanVerkkopalloseuraSLVS/

ja tennisliiton kirjoitukseen seurastamme  https://www.tennis.fi/uutiset/suomenlinnan-verkkopalloseura-perinteikas-ja-sosiaalinen-seura-taytti-tana-vuonna-80-vuotta