Yhteisten tilojen kunnossapito

Yhteisten tilojen käyttö

• Kentän, pihan ja pukuhuoneen huolto ja siivous on kaikkien niiden käyttäjien vastuulla.
  • Vie biojätteet mennessäsi, jotta emme saa ikäviä vieraita kuten rottia.
  • Jos jokin roska-astia on täynnä, vaihda siihen uusi roskapussi ja vie täysi mennessäsi. Esim. lauttarantaan mennessä on monta roska-astiaa.
  • Vältä viemästä massaa tossuissasi pukuhuoneeseen. Lakaise lattia tarvittaessa.
  • Jätä pantilliset pullot ja tölkit niille varattuun astiaan. Niiden pantit käytetään seuran "kahvikassaan".
  • Kun suihkun boileri on kytketty sähköön, se pitää irrottaa ennen muun sähkölaitteen käyttöä. Muuten sulakkeet voivat palaa. Sulake ei kestä ulkovalon sytyttämistä.
  • Jos kukat ovat veden tarpeessa, niitä saa kastella. Ruukkujen pohjalla on sorakerros ja kuitukangas, johon ylimääräinen vesi valuu.

Meillä ei ole siivoojia tai kentänhoitajia töissä. Älä odota että "seura" tai "joku" hoitaa äidistäsi puhumattakaan.

Pidetään yhdessä huolta kentästä ja muiden tilojen siisteydestä ja järjestyksestä, jotta kaikkien on mukava tulla pelaamaan ja nauttimaan Suomenlinnan ainutlaatuisesta ympäristöstä!