Naisten nelinpelin finaalikvartetti

Tennis on kaikkien peli, kuvassa miesten nelinpelin voittajat

Viikonloppuna pelattiin seuran mestaruuskisat.

Miehiä oli naisia runsaslukuisemmin, joten he aloittivat pelinsä jo perjantaina. Sää suosi, iltapäivä oli hyvinkin kesäinen, vaikka kisat siirtyivät näin syksylle.

Lauantaina naisten kaksin- ja nelinpelit pelattiin suoraan finaaliotteluina ja miesten pelit saatiin pelattua finaaliin. Pelisää oli suorastaan täydellinen, ei tuulta, ei auringonpaistetta silmiin eikä liian kylmä tai kuuma.

Sade esti pelit omalla kentällä sunnuntaina, mutta saimme varattua riittävästi aikaa Puistolan hallista, joten kisat voitiin viedä loppuun myös mixtien osalta.

Saimme seurata huiman jännittäviä pelejä ja hienoja suorituksia. Lauantaina seura tarjosi Player's partyn Linnabaarissa, jossa iloinen seurue nautti pikkusuolaista ja kuohuviiniä.

Aivan loistava porukka osallistujia, kaikkiaan 12, kiitos kaikille hyvistä peleistä ja iloisesta yhdessäolosta katsomossa!

Luokkavoittajat:

Kaksinpeli miehet: Joakim Berghäll